onsdag 18. november 2009

Så ble det tid til å skrive litt her jeg sitter på havna i Tr.heim. De siste dagene har jeg fått beskjed om at blogging er sånnt som jenter og gutta på "det andre laget" driver med. I midlertid bryr jeg meg lite om det og mener bloggverden ikke bør være forbeholdt moter, kakebaking og strikking.

I går kveld skulle jeg se meteorstorm på himmeln som Knut Johan Rød Ødegård hadde vært på radio for å skryte av utallige ganger i går. Jeg tok på Thermodress , lue og la meg på ryggen på stigbrettet foran på Humla. Vi sto i le for utelyset på Gråmyra så dette skulle bil saker... Jeg så 5 stjerneskudd, ett av dem hadde riktignok ganske lang hale, men jeg må si jeg følte meg bittelitt lurt. men jeg fikk da i allefall en time ut i friluft, det er ikke hver dag.....


Fikk tatt et fint bilde av Atlanterhavsveien badet i sol på Tirsdagen. Fin utsikt fra kontoret mitt gitt ..På Overhalla sto denne skjønnheten ..
3 kommentarer:

 1. Godt poeng der ;)
  Går an å misunne denne utsikten.

  SvarSlett
 2. Du har hatt en baktanke med å begynne å kommentere bloggen min så mye ja Nilsern ;) Busted. Ja, så elskverdig som jeg er så kommenterer jeg tilbake jeg ;) Gratulerer med blogg :)

  SvarSlett
 3. Næhææææ baktanke du ...
  Dessuten ha æ følgt me bloggen din i fler år , itj kvar dag nej, men æ syns d e artugt.

  SvarSlett