søndag 17. januar 2010

Snekkering, tømmerkjøring, trelast og samlivsproblemer

Jeg og lillebroren min har snekret sammen en benk av ting vi fant . Vi trengte ikke kjøpe noen ting for å få til dette. Vi brukte skapdører vi fant i kjelleren, treverket er restene etter gulvlegging på loftet. Det hyperpraktiske stålkummen sto der fra før og passet med kun små justeringer. Vi ble nødt til å kjøpe ny benkeplate til 275 kr på IKEA etter dette fordi malinga satt ikke på plata på bildet. Skaper over er også fra IKEA, men det er ikke interressant siden vi ikke har laget det selv.Jeg har vært på tur med den blå bilen et par dager siden jeg og løftelemmen på Humla har hatt litt samlivsproblemer.


Her har jeg lasta på et lass med trelast. Rett før dette leverte jeg to paller ved på Steinkjer. Etter jeg hadde trillet vedpallene på plass der de kan stå til de er tomme så det ca slik ut i garasjen på Egge.

Legg merke til avstanden mellom disse to bilene foran meg, jeg anslår avstanden til ca 25 meter . i 80 km/t blir det såvidt over ett sekund. Det vil si at når PKW'n (PersonKraftWagen, Tysk for personbil ) bremser rekker sjåføren i LKW'n (LastKraftWagen, Tysk for lastebil) såvidt å touche bremsepedalen før det smeller. LKW'n bruker nesten ett sekund på å aktivere bremsene på hele settet, tiden det tar fra PKW'n har bremset og til han har stoppet er mikroskopisk i forhold til LKW'n så jeg ikke vil gå nermere inn på følgene av en bråstopp.Holde avstand kanskje? jeg ser det som en fin løsning.


Pappa'n min har kjøpt Tømmervogn til traktoren. Nå sitter han i traktoren og koser seg med krankjøring i skogen i stedet for å ligge på kne i skogen og baske med wire og kjettinger. Min høyst charmante mor innrømmer at det er vanskelig å få pappa'n til å komme inn til middag for tiden. Her losser han et lass med furuslip som skal få bli til ved.


Jeg har brukt et par dager på å rydde her . Sortere paller og sette ting litt mer på plass. Jeg er ikke ferdig enda, men jeg finner vel tid til det snart. I kveld etter jeg har vært på MOT-besøk.

Lillebror sa noe om å ringe hjem ...........

1 kommentar: