fredag 26. mars 2010

Papir på do

Jeg er ofte på do på bensinstasjoner og på restauranter og caféer. Av og til er det på slike steder jeg får gjort unna mårrastellet (hvis jeg i det hele tatt rekker det da).
Hvorfor i alle dager kan ikke disse stedene ha PAPIR så jeg får til å tørke hender og ansiktet med? Det er ubeskrivelig trasi å tørke fjeset under disse blåsegreiene. På Statoil f.eks. har mange gått til anskaffelse av en innretning du skal stikke hendene ned i . Lekkert .. eller var det EKKELT, da skvetter det vann etter forrige dobruker opp i fjeset mitt fra det HÆSLIGE brune belegget som legger seg nedi der man har hendene for tørking. Kundevennlig meg langt oppi kaviarstjerna.
Joda, like ved doskåla er det papir, for de har enda ikke lyktes å gjøre underspyling på do tilgjengelig på det allminnelige marked, men bare vent. En dag forsvinner dopapiret skal dere se, og da mine venner kommer vi til å få spylt ren rumpestumpen etter  både bimmelimm og bommelom. Den dagen blir det sikkert så miljøvennlig at man skal gjenbruke absolutt alt. Det er uansett ikke så veldig fristende å tørke fjeset med papir som henger 35cm fra der andre mannfolk har stått og bimmelimmet.
For 20 år siden satt det forskjellige folk og spådde at det papirløse samfunn kom til å bli en realitet, ikke forsto vi at det skulle bli på do og ikke på kontoret............

1 kommentar:

  1. Hei! Takk for flott kommentar! :o) Jeg fortrekker papir fremfor doskylling... uff og uff!

    SvarSlett