mandag 28. mars 2011

Komatsu, glatt Scaniaer og en gammel MF

På tide å blogge litt .. Blogger fra Klæbu i dag, har vært snill verdensbesteonkel og montert tvbenk.. Er det ikke utspekulert å kjøpe flatpakke til Onkel'n kommer på besøk så vet ikke jeg.....
Uansett .. Her kommer noen bilder fra forrige uke. 
Åsmund som kjører for SLP.


Hvis dere ser nøye etter står det en mann og trer av på naturens vegne. Han hadde det visst travelt for bilen sto så å si på tvers på parkeringa.

Så til en morgen klokka 0745, da kommer jeg ikke opp denne bakken ved kirka i Follafoss, det er da man tenker at YESSS denne dagen blir fin! Denne dagen derimot var ikke en slik en, her har det akkurat vært en mobilkranfører og konstatert at bakken må strøes før han skulle kjøre ned. Da ble det ikke så lenge å vente for meg til strøeren ankom i en ny Komatsu.

HER kommer han, nesten helt ny hjullaster fra Tangstad transport.

I Namsos sto det en Hemn-væring og skulle ha tre-kvarteret sitt. For dem av dere som ikke vet hva det betyr er det en av de mange pausene vi sjåfører må ha i løpet av dagen.

OOps, der sto det en polakk i grøfta, helt av veien så det hadde ikke noe å si. På retur sto han fortsatt der, men da satt sjåføren oppi veikanten på andre sia og hadde gjort opp bål. Da jeg spurte om han hadde fått hjelp sa han at sjefen drev og forhandlet med Viking og jeg dro videre.

Bjarne Flasnes reintransport . en gammel bil som sto på Ovehalla rett nedenfor OCEM.

MF etellerannet som hadde en snasen dekkutrustning.  Det er kanskje ei såmaskin som henger bakpå der.

Så til dagens middag på Sparbu. Lapskaus denne dagen, og dama bak disken har sannsynligvis passet bra hos enkelte transportører vi ikke nevner navnet på. Hun lastet på fatet til det nesten rant over. Jeg ble i hvertfall god og mett.
Det siste bildet her er av Humla og bilen til Jan Syrstad som har fått nybil for ikke så lenge siden. Scania R560 uten clutchpedal. Med andre ord siste skrik

1 kommentar:

  1. Jan Syrstad, e'n i slækt med Knut Syrstad? Skauning?

    Å kjør trailer uten clutch-pedal e sekkert itj vær enn å kjør buss uten samme, - kanskje?

    SvarSlett