fredag 31. desember 2010

Godt nytt år (et innlegg med lite lastebilstoff)

Ønsker med dette alle jeg kjenner og som leser bloggen et godt nytt år. Jeg håper alle har hatt et fint år, fred med Gud og penger i banken, kanskje ikke så mye, men litt av begge deler.
En god nyhet jeg har hørt om i dag er at NRK Trøndelag skal slutte å sende sportsendinger som eget innslag på morgenen. Sportsnyhetene kommer jo uansett med på dagsnytt før drap, mord og voldtekter uansett. Det som fortsatt er trist er at NRK Trøndelag ikke er landsdekkende enda, derfor må jeg nok desverre greie meg med NRK Sogn og Fjordane noen dager pr uke også neste år. Det forustetter selvfølgelig at jeg får fortsette å kjøre fiskefor fra Ewos-fabrikken i Florø.
Jeg har nå fyllt diesel på lastebilene for siste gang i år og er nå i ferd med å skrive årets siste blogginnlegg. Siden det blir mer enn to cm med sammenhengende tekst kommer sannsynligvis ikke lillebror til å lese dette og jeg kan trygt kalle ham en liten bæsj. (Lillebror er en bæsj).
Storesøster gidder sikkert å lese hele, siden jeg har skrevet i overskriften at dette ikke kommer til åå handle så mye om lastebiler. (Storesøster, du er supersøstra vår).
Jeg er forresten glad jeg kommer fra et møblert hjem, minimalisme er ikke akurat i min bane, ihvertfall ikke så minimalt at man ikke engang har stoler fordi man er redd huset skal bli rotete.

Så til alle: Ha ei fin nyttårsfeiring og et enda bedre nytt år. (og fred med Gud og penger i banken)


 Som et lite PS slenger jeg med et par bilder. Dette er et av de mange høydepunkt året mitt har inneholdt. Denne dagen skulle Dag Rune Bergem hente en Volvo F88 hos Alan Austad. Alle forstår at noe slikt må til for at denne mannen skal lempe kroppen sin oppå noe som har bare to hjul. Denne dagen var jeg og husets blomst forresten hos fotografen for å bestille fotograf til den 4. Juni.
Husets blomst vil også være med:

3 kommentarer:

  1. Godt nytt år til deg også Nilsern. Håper du får et kjempe fint nytt år :)

    SvarSlett
  2. Jaudå, han på sykkel'n e kjent. Men mæst på et ajnna kjørty. Arti' at du bruke samma bloggleverandør. Humla vijll væll sus te næste år å, væætæ? ;-) Flemming

    SvarSlett
  3. Jau Flemming , såvidt æ veit så har Humla planer om susing!

    SvarSlett