søndag 27. november 2011

Et blogginlegg på en av årets siste novemberdager

11.11.2011 kl 11:11 tok jeg dette bildet. Da vet jeg, og dere som leser bloggen min hvor Humla var akkurat denne dagen. Nemlig i Paradisbukta.

En morgen etter jeg  hadde vært i Selbu og lastet trelast sto en blå bil og lastet på Glava.

Mannen som laster, og her står og spekkulerer bittelitt på hvilken pall som skal inn først er faren min.


Harald har vært oppi Sødalen og lastet Rundballer. Han har nesten  ny bil og er godt fornøyd.

Her skal jeg sikre en traktor som skal fra Stjørdal til Molde. Da jeg skulle rygge den ombord inne på rampen hos Glava begynte branndøra å gå igjen .... Jeg rygget mot døra, satset på at det gikk bra , og hadde jeg ikke svinget til side hadde nok døre blitt med da skuffa passerte ... Som enkelte sjeler hevder : "Det lønner seg å ha flaks."

SÅ, mange dager uten noen bilder, men da Humla fikk hjelpestarte en meeeget nyere Volvo, måtte det dokumenteres.
Da jeg kom dit denne dagen parkerte jeg ved denne bilen, gikk inn og satte meg ved siden av sjåføren. Da kan han fortelle at han hadde stått der i 13 timer, Jeg lurer da på om også arbeidslysene bak på hytta også hadde stått på like lenge.... Mannen spretter opp og går ut for å prøve å starte. Intet livstegn........ Heldigvis fikk vi lånt startkabler på Shellstasjonen og ladet på med frisk strøm fra Humla. Volvoen startet Geir kunne fortsette turen til Trondheim til planlagt tid.

Senere samme kveld var jeg tilbake på Sparbu for en lengre døgnhvile, siden jeg ikke hadde lastetime før klokka 10:00 dagen etter.

Yepp, det var det .. Stay tuned, kommer nok tilbake med flere innlegg fra Humlens suseturer.

2 kommentarer:

 1. Ser du fremdeles er i sving. Kjekt at noen holder i rattet ennå. Kan jo ikke glemme dere helt. Jeg er fremdeles med såpass at jeg skjønner hva det er snakk om. ;-)
  Flemming

  SvarSlett
  Svar
  1. Holder fortsatt koken vettu =)
   Jeg har fått ny blogg nå, hvis du ikke har sett det. på www.nilsogblaamann.blogspot.com

   Slett